Terveisiä Keson Tarantellalta!

 

Kurpitsakekkerit saivat kylän lapsiväen liikkeelle! Keson kylätalolla nähtiin luurankoja ja muita kauheita kummajaisia, mutta kauhein kaikista oli kuitenkin itseoikeutetusti kuistille pesiytynyt Keson Tarantella. Pirtissä lapset pääsivät askartelemaan omat hämähäkit tai muut ötökät ja tunnustelemaan laatikoiden sisältöä. Siellä myös tehtiin kauheita kasvomaalauksia – ja pari ihan suloistakin. Ulkona kierrettiin heijastinsuunnistusrata sekä paistettiin makkaraa ja vaahtokarkkeja nuotiolla.

Kiitos kaikille kävijöille, kiva kun tulitte!

Tarantella pesässään.

Kahvihuoneen penkit olivat välillä loppua kesken.

Täällä syntyy hämähäkkejä, ampiaisia ja ties vaikka mitä ötököitä.

Herkullisen näköisiä, vai mitä?

Arpia, lepakoita, pupunnaamoja… Kaikenlaisia taideteoksia oli tuloksena kasvomaalauksesta.

Kategoria(t): Tapahtunutta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.