Aihearkisto: Tapahtunutta

Perhekerho AitO toimintakeskuksen liikuntasalissa

Liikunnan riemua koettiin tiistaina 18.9 AitO toimintakeskuksen liikuntasalissa! Temppuradalle ja sählyyn saatiin aikuisetkin mukaan liikkumaan.

 

 

Tallennettu kategorioihin Tapahtunutta | Kommentit pois päältä artikkelissa Perhekerho AitO toimintakeskuksen liikuntasalissa

Keskikesän juhla 2018

Juhannusjuhla keräsi sateenuhasta huolimatta mukavasti väkeä paikalle, eikä juhannus ole juhannus ilman kokkoa. Talkoolaisille kiitos ja hyvää kesää!

Tallennettu kategorioihin Tapahtunutta | Kommentit pois päältä artikkelissa Keskikesän juhla 2018

14.6 Perhekerhon retki Kintulammin retkeilyalueelle

Perhekerholaiset väsyneinä määränpäässä, eväät odottaa!

Tallennettu kategorioihin Tapahtunutta | Kommentit pois päältä artikkelissa 14.6 Perhekerhon retki Kintulammin retkeilyalueelle

Betonikurssi

Muutama ahkera kuraleikkien ystävä valmisti ruukkuja, pihatonttuja, erilaisia laattoja, tuikkualustoja ym. mukavaa betonista. Kuten kuvista näkyy, niin betonia voi todella käyttää muuhunkin kuin rakentamiseen!

Tallennettu kategorioihin Tapahtunutta | Kommentit pois päältä artikkelissa Betonikurssi

Pääsiäistunnelmia

Keson pääsiäiskokko saavutti jälleen suuren suosion. Kokko oli yksi harvoista pääsiäiskokoista Tampereen seudulla ja se houkutteli paikalle vieraita kauempaakin. Sana tapahtumasta kiiri jopa ympäri maata, kun Yleisradion toimittaja kävi aamupäivällä tutustumassa Keson pääsiäistapahtumaan ja kylätaloon muutenkin. Talkooväki oli kasannut komean kokon, joka paloi iloisesti rätisten. Makkarat maistuivat kävijöille pihalla ja sisällä nautiskeltiin toinen toistaan makoisampia pääsiäisherkkuja.
Kiitos kaikille kävijöille! Seuraavaksi Kesolla vietetään vappua, ja kokkoa poltetaan taas juhannuksena. Tervetuloa takaisin!

Tallennettu kategorioihin Tapahtunutta | Kommentit pois päältä artikkelissa Pääsiäistunnelmia

Kauneimmat joululaulut täyttivät Keson pirtin

Jouluviikon maanantaina laulettiin Kesolla kauneimpia joululauluja. Tapahtuma järjestettiin yhdessä Messukylän seurakunnan kanssa nyt toisen kerran. Säestyksestä vastasivat Sara ja Sami Asp sekä Olli Paajanen ja esilaulajana toimi Riitta Paajanen. Laulut houkuttelivat väkeä niin kylältä kuin sen ulkopuoleltakin ja pirtti täyttyi miltei viimeistä paikkaa myöten.

Tallennettu kategorioihin Tapahtunutta | Kommentit pois päältä artikkelissa Kauneimmat joululaulut täyttivät Keson pirtin

Aamulehden joulumyyjäiset

Lauantaiaamuna Kesolla pakattiin autonperät pullolleen herkkuja ja suunnattiin keulat kohti Tampere-taloa. Joulumyyjäisiin vietiin jouluisia laatikoita, kakkuja, piirakoita, pikkuleipiä ja muita herkkuja. Väkeä kävi mukavasti ja pöytä tyhjeni hyvään tahtiin.

Tallennettu kategorioihin Tapahtunutta | Kommentit pois päältä artikkelissa Aamulehden joulumyyjäiset

Tunnelmia havukurssilta

Monen kyläläisen kotiovea koristaa tällä hetkellä itse tehty havukranssi. Kesolla näitä komistuksia oli tekemässä kymmenkunta pihkaa pelkäämätöntä askartelijaa. Lopputuloksena syntyikin melkoisia taideteoksia!

Tallennettu kategorioihin Tapahtunutta | Kommentit pois päältä artikkelissa Tunnelmia havukurssilta

Terveisiä Keson Tarantellalta!

 

Kurpitsakekkerit saivat kylän lapsiväen liikkeelle! Keson kylätalolla nähtiin luurankoja ja muita kauheita kummajaisia, mutta kauhein kaikista oli kuitenkin itseoikeutetusti kuistille pesiytynyt Keson Tarantella. Pirtissä lapset pääsivät askartelemaan omat hämähäkit tai muut ötökät ja tunnustelemaan laatikoiden sisältöä. Siellä myös tehtiin kauheita kasvomaalauksia – ja pari ihan suloistakin. Ulkona kierrettiin heijastinsuunnistusrata sekä paistettiin makkaraa ja vaahtokarkkeja nuotiolla.

Kiitos kaikille kävijöille, kiva kun tulitte!

Tarantella pesässään.

Kahvihuoneen penkit olivat välillä loppua kesken.

Täällä syntyy hämähäkkejä, ampiaisia ja ties vaikka mitä ötököitä.

Herkullisen näköisiä, vai mitä?

Arpia, lepakoita, pupunnaamoja… Kaikenlaisia taideteoksia oli tuloksena kasvomaalauksesta.

Tallennettu kategorioihin Tapahtunutta | Kommentit pois päältä artikkelissa Terveisiä Keson Tarantellalta!

Peräkonttikirppis

Sateinen sää siirsi kirppismyyjät pihalta pirttiin ja taisi hieman verottaa kävijöiden lukumäärääkin. Tavarat vaihtoivat kuitenkin omistajaa, ja uusia tuttavuuksiakin solmittiin. Kiitos kävijöille!

Syksyn värejä.

Myynnissä oli myös monenlaisia herkkuja.

Nämä tekivät kauppansa, eikä ihme.

Kyläyhdistyksen kirppispöytään oli saatu täydennystä kyläläisiltä. Kiitos lahjoituksista!

Nuorempaakin väkeä oli myyntihommissa.

Kirppispöydät täynnä tavaraa.

 

Tallennettu kategorioihin Tapahtunutta | Kommentit pois päältä artikkelissa Peräkonttikirppis